INNE EBOOKI AUTORA
-40%
Autor:
Wydawca:
Format:
Jak zabezpieczyć produkcję przed COVID-19? Czy chcesz dowiedzieć się jak zapewnić ciągłość przedsiębiorstwa w trakcie pandemii? Pobierz praktyczny e- book dla dostawców i producentów żywności. Wykorzystaj opisane wskazówki, aby zachować bezpieczeństwo sanitarno – epidemiologiczne w swoim zakładzie pracy.
Rok wydania | 2021 |
---|---|
Liczba stron | 48 |
Kategoria | Żywienie |
Wydawca | Wiedza i Praktyka |
ISBN-13 | 978-83-269-9646-7 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
INNE EBOOKI AUTORA
POLECAMY
Ciekawe propozycje
Przetwórstwo tworzyw polimerowych
do koszyka
Bezpieczeństwo i higiena pracy przy...
do koszyka
Informacyjno-decyzyjne determinanty...
do koszyka
Technologia przetwórstwa mięsa
do koszyka