Poradnik Żywienowy - przepisy na wiosnę dla pacjentów z cukrzycą typu 2

-14%

Poradnik Żywienowy - przepisy na wiosnę dla pacjentów z cukrzycą typu 2

1 opinia

Redakcja:

Piotr Doroba

Wydawca:

Medyk

Format:

pdf

KUP I POBIERZ

Format: pdf

2,58  3,00 (-14%)

Najniższa cena z 30 dni: 3,00 zł 

W ABONAMENCIE

od 3,50

Masz już abonament? Zaloguj się

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 49,00 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

W serii wydawniczej "Poradnik Żywieniowy - przepisy dla pacjentów z cukrzycą typu 2" autorka Aleksandra Cichocka, pracownik Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie, przedstawia łatwe w przyrządzeniu i atrakcyjne przepisy kulinarne. Udowadnia, że stosowanie dieta pomoże unormować poziom cukru we krwi i tym samym zmniejszyć ryzyko powikłań zdrowotnych.


Rok wydania2019
Liczba stron32
KategoriaDiabetologia
WydawcaMedyk
ISBN-13978-83-64045-76-9
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

INNE EBOOKI AUTORA

POLECAMY

Ciekawe propozycje