POLECAMY
Autor:
Format:
Celem monografii jest przedstawienie uwarunkowań organizacyjnych, technicznych i ekonomicznych dla transportu żywności. Celami szczegółowymi są: ukazanie
uregulowań prawnych w zakresie różnych gałęzi transportu przy przewozie produktów spożywczych, zidentyfikowanie wymagań w zakresie środków transportu i urządzeń transportowych do tego rodzaju przewozu oraz przedstawienie znaczenia przemieszczania produktów spożywczych w przewozach ogółem w różnych gałęziach transportu.
Rok wydania | 2023 |
---|---|
Liczba stron | 144 |
Kategoria | Logistyka |
Wydawca | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie |
ISBN-13 | 978-83-8237-145-1 |
Numer wydania | 1 |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
POLECAMY
Ciekawe propozycje
TRANSPORT BUSAMI OD 2,5 DO 3,5 T –...
do koszyka
Transport drogowy w łańcuchach dostaw
do koszyka
Transport Fever - poradnik do gry
do koszyka
Transport intermodalny
do koszyka
Transport lotniczy
do koszyka