INNE EBOOKI AUTORA
„Współczesna kuchnia podlaska” przedstawi obyczaje żywieniowe i kulturę kulinarną mieszkańców Podlasia. Gdzie i co jadają codziennie, a co od święta. Jak wygląda współczesna gastronomia, jakie są jej nowe trendy, a co pozostało z dawnych przepisów kulinarnych.
Autor przedstawi też produkty i potrawy regionalne, a także renomowanych
podlaskich producentów żywności.
Rok wydania | 2018 |
---|---|
Liczba stron | 176 |
Kategoria | Poradniki |
Wydawca | Stowarzyszenie Dorzecze |
ISBN-13 | 978-83-643-1904-4 |
Numer wydania | 1 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
INNE EBOOKI AUTORA
POLECAMY
Ciekawe propozycje
Współczesna rzeczywistość w wybranych...
do koszyka
Współczesna powieść dla dzieci i...
do koszyka
Współczesna architektura proekologiczna
do koszyka