Podana pozycja nie jest już dostępna w sprzedaży.


Drób – sposoby przyrządzania

1 opinia

Wydawca:

Armoryka

Format:

epub

KUP I POBIERZ

Format: epub

8,60  10,00 (-14%)

Najniższa cena z 30 dni: 8,60 zł 

W ABONAMENCIE

od 3,50

Masz już abonament? Zaloguj się

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 49,00 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.


Rok wydania2019
Liczba stron118
KategoriaPoradniki
WydawcaArmoryka
ISBN-13978-83-7950-493-0
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

INNE EBOOKI AUTORA

POLECAMY

Ciekawe propozycje