POLECAMY
Dzięki zastosowaniu przepisów z tej publikacji zapewnisz sobie energię, lepsze trawienie i zdrowie, a Twój jadłospis będzie zastępował leki. Nauczysz się przyswajać probiotyki ze sfermentowanych pokarmów i zrozumiesz znaczenie tłuszczów, żelaza, wapnia i innych związków kluczowych dla zdrowia. Świadomie zaopatrzysz swoją spiżarnię i będziesz jeść zgodnie z porami roku. Autorka obala również wiele mitów dotyczących białka. Bogato ilustrowana książka zawiera przepisy na smaczne i łatwe dania. Znajdziesz tu wskazówki, jak przyrządzić prozdrowotne śniadania, przystawki, zupy, dania główne, sałatki, desery, napoje, dania na imprezy oraz dla dzieci. A wszystkie one zostały opracowane w zgodzie z zasadami kuchni typu Raw Food. Surowo, czyli smacznie i zdrowo.
Rok wydania | 2016 |
---|---|
Liczba stron | 272 |
Kategoria | Poradniki |
Wydawca | Vital |
Tłumaczenie | Barbara Mińska |
ISBN-13 | 978-83-65404-62-6 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
POLECAMY
Ciekawe propozycje
Kuchnia Cieszyńsko-Śląska
do koszyka
Kuchnia dawnego Białegostoku
do koszyka
Kuchnia diabetyka
do koszyka
Kuchnia diabetyków
do koszyka
Kuchnia Egejska
do koszyka
Kuchnia góralska
do koszyka
Kuchnia Jogina
do koszyka
Kuchnia kloszardów
do koszyka
Spis treści
Wstęp | |