INNE EBOOKI AUTORA
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem – po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach – zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze – mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Rok wydania | 2024 |
---|---|
Liczba stron | 250 |
Kategoria | Poradniki |
Wydawca | Petrus |
ISBN-13 | 978-83-7720-764-2 |
Numer wydania | 1 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
INNE EBOOKI AUTORA
POLECAMY
Ciekawe propozycje
Wędliny domowe. Solenie, wędzenie i...
do koszyka
Krótka chwila zapomnienia
do koszyka
Krótka deszczowa zmora
do koszyka
Krótka gramatyka języka angielskiego
do koszyka
Krótka gramatyka języka hiszpańskiego
do koszyka
Krótka gramatyka języka niemieckiego
do koszyka
Krótka gramatyka języka włoskiego
do koszyka
Krótka Historia Anglii
do koszyka
Krótka historia archeologii
do koszyka