INNE EBOOKI AUTORA
Czy kiedykolwiek, zaglądając do swojej lodówki, zastanawialiście się, co zrobić z produktami, które pozostały wam po przygotowaniu posiłków? Resztkami, z których pozornie nic nie da się już zrobić? Czy chodząc po sklepach i obserwując coraz wyższe ceny, pomyśleliście: „Przydałoby się wprowadzić jakieś oszczędności?”.
Ta książka pomoże wam gotować smacznie, ale i tanio.
Poznajcie 120 przepisów, które pozwolą wam wprowadzić w życie zasadę „zero waste”: od rosołu, który może stać się źródłem posiłków na cały tydzień, po zrobiony domowym sposobem kremowy serek i masło; od wodzionki, czyli zupy z niczego, poprzez panczkraut, czyli śląską kapustę z ziemniakami, po jabłka pod kruszonką; od podkarpackich proziaków, czyli bułeczek z patelni, przez orientalną szakszukę, aż po nasze swojskie chrupiące placki ziemniaczane.
Przekonajcie się, że aby zachwycić nawet najbardziej wybrednych smakoszy, wcale nie trzeba wydać majątku.
Zacznijcie wraz ze mną gotować w trybie kryzysowym!
Rok wydania | 2023 |
---|---|
Liczba stron | 304 |
Kategoria | Poradniki |
Wydawca | Purple Book |
ISBN-13 | 978-83-8310-408-9 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
INNE EBOOKI AUTORA
POLECAMY
Ciekawe propozycje
Menu świata
do koszyka
LCHF Menu na 7 dni
do koszyka
Miłosne menu
do koszyka
Men Like Gods
do koszyka
Men of the Mist
do koszyka
Men of Valor: Vietnam - poradnik do gry
do koszyka
Men of War - poradnik do gry
do koszyka
Men of War: Wietnam - poradnik do gry
do koszyka
Men with the Pot: książka kucharska
do koszyka