Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków

1 opinia

Wydawca:

Armoryka

Format:

epub, mobi

KUP I POBIERZ

Format: epub, mobi

10,75  12,50 (-14%)

Najniższa cena z 30 dni: 12,50 zł 

W ABONAMENCIE

od 3,50

Masz już abonament? Zaloguj się

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 49,00 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków
Opis: Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i przydatna dla wszystkich, którzy lubią spełniać się w kuchni!


Rok wydania2014
Liczba stron334
KategoriaPoradniki
WydawcaArmoryka
ISBN-13978-83-7950-935-5
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

POLECAMY

Ciekawe propozycje