POLECAMY
Autor:
Wydawca:
Format:
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.
„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady”
Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego
Rok wydania | 2019 |
---|---|
Liczba stron | 192 |
Kategoria | Poradniki |
Wydawca | Promise |
ISBN-13 | 978-83-7541-401-1 |
Numer wydania | 1 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
POLECAMY
Ciekawe propozycje
Tajniki ASP.NET Core 2.0
do koszyka
Tajniki C# i .NET Framework
do koszyka
Tajniki Java 9
do koszyka
Tajniki Języka: Fonetyka, Składnia,...
do koszyka
Tajniki Kariery: Odkrywając Siłę...
do koszyka
Tajniki Kubernetes
do koszyka
Tajniki magii świec
do koszyka
Tajniki Mowy Polskiej: Leksykologia,...
do koszyka