INNE EBOOKI AUTORA
Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten – białko znajdujące się we wszystkich zbożach – produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. Dzięki Autorce – naturoterapeutce i dietetyczce z 30 – letnim doświadczeniem, będziesz mógł sam przekonać się o wartościach terapeutycznych diety bezglutenowej, która pomaga w leczeniu i zapobiega ponad 200 przewlekłym chorobom, mającym związek z celiakią i nietolerancją glutenu. Znajdziesz tu także informacje na temat Specyficznej Diety Węglowodanowej, która jest w stanie wyleczyć również wiele poważnych chorób. Zdrowe życie to życie bez glutenu.
Rok wydania | 2013 |
---|---|
Liczba stron | 267 |
Kategoria | Poradniki |
Wydawca | Vital |
ISBN-13 | 978-83-64278-30-3 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
INNE EBOOKI AUTORA
POLECAMY
Ciekawe propozycje
Niebezpieczne. Antologia mafijna
do koszyka
Niebezpieczne kobiety
do koszyka
Niebezpieczne kobiety
do koszyka
Niebezpieczne kobiety
do koszyka
Niebezpieczne kosmetyki
do koszyka
Niebezpieczne modlitwy
do koszyka
Niebezpieczne podobieństwo
do koszyka
Niebezpieczne podobieństwo
do koszyka
Niebezpieczne porywy serca
do koszyka
Spis treści
Wstęp | |
| |