POLECAMY
Bogato ilustrowana książka o tym, jak gotować po madziarsku wykorzystując tradycyjne receptury rodzinne, napisana przez rodowitą Węgierkę Klárę Molnár wraz z dziennikarzem i hungarystą Tadeuszem Olszańskim. Na polskim rynku brakowało publikacji opisującej i uprzystępniającej węgierską sztukę kulinarną z całym jej bogactwem zapachów i smaków, ponieważ od dłuższego czasu nikt nie pokusił się o jej wydanie. A przecież związek i kontakty polsko-węgierskie mają piękne i bogate tradycje. Także w tej dziedzinie.
Rok wydania | 2015 |
---|---|
Liczba stron | 101 |
Kategoria | Poradniki |
Wydawca | Studio Emka |
ISBN-13 | 978-83-65068-40-8 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
POLECAMY
Ciekawe propozycje
W węgierskim zamku
do koszyka
Węgierski Kurs Podstawowy
do koszyka
Węgierski Kurs podstawowy mp3
do koszyka
Węgierski Syndrom Trianon
do koszyka
Flaga węgierska nad Wisłą
do koszyka
Gramatyka języka węgierskiego z...
do koszyka
Jesień na Węgierskiej
do koszyka
Jesień na Węgierskiej
do koszyka