Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

1 opinia

Wydawca:

Petrus

Format:

pdf

RODZAJ DOSTĘPU

49,00

Format: pdf

Cena początkowa:

Najniższa cena z 30 dni: 49,00 zł  


49,00

w tym VAT

Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem – po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach – zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze – mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.


Rok wydania2024
Liczba stron250
KategoriaPoradniki
WydawcaPetrus
ISBN-13978-83-7720-764-2
Numer wydania1
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

Ciekawe propozycje