Potrawy i konserwy z grzybów

1 opinia

Wydawca:

Armoryka

Format:

epub, mobi, ibuk

DODAJ DO ABONAMENTU

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

7,40  10,00

Format: epub, mobi

 

Dostęp online przez myIBUK

WYBIERZ DŁUGOŚĆ DOSTĘPU

Cena początkowa: 10,00 zł (-26%)

Najniższa cena z 30 dni: 7,40 zł  


7,40

w tym VAT

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 24,90 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Poradnik kulinarny „Potrawy i konserwy z grzybów” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 80 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z grzybów prawdziwych, kozaków, pieczarek, rydzów, maślaków, smardzów, trufli, surojadek, chrząszczy, opieniek, gąsek, kurek, krówek i innych.


Rok wydania2019
Liczba stron85
KategoriaPoradniki
WydawcaArmoryka
ISBN-13978-83-7950-498-5
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

Ciekawe propozycje